Haba Fonkelschat - Het drakenei
0 Reviews | Review toevoegen

Haba - Fonkelschat - Het drakenei 6-99 jaar

€ 12,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Een drakesterk kaartspel en verzamelspel dat vraagt om de nodige behendigheid bij het bemachtigen van de fonkelstenen en het scoren van punten zonder het drakenei te laten vallen om zo het spel te winnen

Het nest met het grote drakenei is omgeven met de felbegeerde fonkelstenen. Maar alle kostbare fonkelstenen zitten vast in de ijszuil! Help jij de drakenmama om de dikke laag met ijs langzaam en voorzichtig af te brokkelen? Pas op, want het ei mag natuurlijk niet vallen! De gevallen fonkelstenen liggen voor het oprapen en kunnen worden gebruikt om het amulet te versieren en zo punten te scoren. Wie verzamelt de meeste punten, houdt het ei heel en wint zo het spel? Een supersterk drakenspel met kaarten en fonkelsteentjes om te verzamelen. Geschikt voor het gezin en kinderen vanaf 6 jaar, voor 2 tot en met 4 spelers en met een spelduur van ongeveer 20 minuten. Geluk: 5 lachebekjes. Behendigheid: 5 lachebekjes. Tactiek: 3 lachebekjes.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk

Haba

Leeftijd

vanaf 5 jaar
vanaf 6 jaar
vanaf 7 jaar
vanaf 8 jaar
vanaf 9 jaar
vanaf 10 jaar
vanaf 11 jaar
vanaf 12 jaar

Prijs

€ 0,00 - € 15,00