Haba eenhoorn flonkerglans stapelwolken
Haba Eenhoorn Flonkerglans Stapelwolken
0 Reviews | Review toevoegen

Haba Eenhoorn Flonkerglans Stapelwolken Voor kinderen van 4 tot 99 jaar.

€ 17,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Haba Eenhoorn Flomkerglans Stapelwolken.
Voor kinderen van 4 tot 99 jaar.

Eenhoorn Flonkerglans speelt vandaag samen met haar vriendinnen eenhoorns Rosalie, Toverstaart, Wonderbloem en Sterrenstof een uitdagend stapelspel! De eenhoorns verwachten ieder moment hun vrienden op bezoek in het wolkenkasteel en het wordt zo'n drukke bende, dat er nodig moet worden gestapeld om meer ruimte te creëren voor alle gasten. Als spelers werken jullie met elkaar samen en is er vingervaardigheid en behendigheid nodig bij het stapelen van de wolken en de eenhoorns. Lukt het jullie om handig te stapelen en alle wolkenkristallen te verzamelen? Als dat lukt, dan winnen jullie het stapelspel met elkaar! Leuk, plezierig en grappig spel met eenvoudige regels, zodat het spelen snel kan beginnen!

Geschikt vanaf 4 jaar, ook alleen te spelen - voor 1 tot en met 4 spelers. De speelduur is ongeveer 15 minuten. Behendigheid: 4 lachebekjes. Spanning: 5 lachebekjes.


Cognitieve vaardigheden:
fijne motoriek, samenwerken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk

Haba

Leeftijd

vanaf 4 jaar
vanaf 5 jaar
vanaf 6 jaar
vanaf 7 jaar
vanaf 8 jaar
vanaf 9 jaar
vanaf 10 jaar
vanaf 11 jaar
vanaf 12 jaar

Prijs

€ 15,00 - € 30,00