Haba Draak Flonkervuur - Geluksbingo
Haba Draak Flonkervuur - Geluksbingo
0 Reviews | Review toevoegen

Haba Draak Flonkervuur - Geluksbingo Een leuk bingospel in het thema van het lieve draakje Flonkervuur, waarbij goed kijken en een beetje geluk je helpen te winnen. 3-99 jaar

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Draak Flonkervuur en zijn vrienden zijn op ontdekkingstocht. Begeleid hen en vind samen vuurspuwende vulkanen, geheimzinnige schatkaarten en nog veel meer! Draak Flonkerglans; Geluksbingo is het welbekende bingo-spel, maar dan in een leuk thematisch jasje. In deze leuke uitvoering is het de bedoeling dat de spelers om de beurt een bingokaartje omdraaien. Staat het plaatje op jouw bingokaart? Dan mag je deze afdekken met een mooie, flonkelende dondersteen, dan weet je dat je die al hebt. Let dus goed op de plaatjes en dek al je plaatjes af, want de eerste speler die vier op een rij heeft roept 'Drakenbingo!' en wint het spel! Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kan met 2 tot 4 mensen worden gespeeld.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk

Haba

Leeftijd

vanaf 3 jaar
vanaf 4 jaar
vanaf 5 jaar
vanaf 6 jaar
vanaf 7 jaar
vanaf 8 jaar
vanaf 9 jaar
vanaf 10 jaar
vanaf 11 jaar
vanaf 12 jaar

Prijs

€ 0,00 - € 15,00