Haba Blus de brand
0 Reviews | Review toevoegen

Haba - Blus de brand 5-99 jaar

€ 12,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Een leuk, chaotisch spel voor de hele familie, waarin je zo snel mogelijk de brandslang aan moet leggen om het vuur te blussen.

Tatutatuuu, de brandweer komt eraan met loeiende sirenes! De hooibalen van boer Rudi staan in brand en het is aan jullie om de brand te blussen. Probeer het overzicht te behouden in de chaos en leg de juiste brandslangkaartjes aan je brandkraan. Bereik zo snel mogelijk het vuur om hem te blussen en dan krijg jij een van die begeerde blusmedailles. Wie als eerste drie medailles heeft verzameld, wint het spel. Dit familiespel is extra leuk omdat iedereen tegelijkertijd speelt, dat maakt het extra dynamisch. Dat betekent echter ook dat je geconcentreerd en snel moet spelen, anders zijn de andere spelers je voor! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, kan met 2 tot 4 spelers gespeeld worden en duurt ongeveer 15 minuten per potje.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Merk

Haba

Leeftijd

vanaf 5 jaar
vanaf 6 jaar
vanaf 7 jaar
vanaf 8 jaar
vanaf 9 jaar
vanaf 10 jaar
vanaf 11 jaar
vanaf 12 jaar

Prijs

€ 0,00 - € 15,00